Warme uitstraling met deuren en ramen in hout

Met houten ramen en deuren creëer je een natuurlijke, warme uitstraling voor je woning, binnen en buiten. Zowel in een klassieke als een landelijke of moderne woning komen ramen en deuren in hout tot hun recht. Een afrormosia voordeur, accoya ramen of een barnwood schuifdeur? Alvunao werkt met diverse houtsoorten en afwerkingen, ook voor je gevel.

Houten raam

Een ecologische oplossing

Hout is een ecologisch materiaal, dat van nature hernieuwbaar is. Het heeft een uitstekende thermische en akoestische isolatie en is brandveilig. Opteer voor de ideale houtsoort op de juiste plaats en je hebt bovendien een zeer onderhoudsvriendelijk product. Ben je na een paar jaar de kleur beu? Hout overschilder je gemakkelijk op een milieuvriendelijke manier.

Expertise in houten schrijnwerk

Niet zeker welke houtsoort het beste bij je woning past? Vertrouw op de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Aluvano voor je houten schrijnwerk,  voor zowel houten deuren als houten ramen op maat. Laat je eigen stijl helemaal tot zijn recht komen in een unieke design. Combineer met aluminium of glas voor een vernieuwend resultaat.

Hoe kunnen wij jou helpen? Contacteer ons!