• Buitendeuren en -ramen

  Modern, landelijk of steellook. Een volledige make-over of een opknapbeurt. Van aluminium tot hout, van schuifraam tot kantelraam, met of zonder rolluiken. Een oplossing voor al je wensen.

 • Beglazing

  Beglazing

  Glas voor je schrijnwerk, op maat van jouw noden en rekening houdend met de opgelegde normen: isolerend, zonwerend, gekleurd,…

 • Glass glide

  Een unieke glazen schuifwand voor het afsluiten van veranda’s, carports of pergola’s. Een quasi onzichtbaar schuifraam voor een compleet buitengevoel met het comfort van binnen.

Veelzijdige oplossing

Ramen en deuren in aluminium geven jouw interieur de finishing touch. Dankzij de fijne profielen integreren aluminium deuren en ramen zich moeiteloos in elke woning. Een ruimte afschermen en toch de lichtinval behouden? Opteer dan voor een deur of wand met glas. In een brede waaier aan RAL-kleuren. Aluvano integreert ook de binnenafwerking mee in het project.

Duurzaam: een raam of binnendeur in aluminium

Mooi en elegant. Dat is zeker, maar ramen en deuren in aluminium hebben nog heel wat troeven. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, brandveilig en duurzaam. Een oplossing waar je dus nog jaren van geniet. Bovendien passen alu ramen en deuren perfect in een energiezuinige woning. Met de allernieuwste technieken zijn aluminium ramen, buitendeuren en schuifdeuren ook zeer inbraakveilig.

Alu ramen en deuren op maat

Aluvano ontwerpt zelf aluminium ramen en deuren op maat, vervaardigd uit Aliplast profielen. Ook minimalistische schuiframen en brandwerende deuren worden uitgewerkt volgens je wensen. Daarnaast plaatst Aluvano ook:

 • Star of Star 75 ramen
 • Steellook ramen, van gewone steellook tot scherp uitzicht, in een moderne, design of steellook uitvoering
 • Max Light smalle profielen , buitenkader aanzicht 35 mm 
 • Glass Glide glazen schuifwand
 • Panorama glazen vouwwand met deur
Alu ramen en deuren op maat

Producten van eigen ontwikkeling

Maatwerkschrijnwerk is 1 ding, eigen producten ontwikkelen nog een ander. Aluvano doet beide met glans. Zo zijn de Ida binnendeuren betaalbare, pivoterende deuren van eigen productie in een slanke, moderne steellook. Infinium is dan weer het minimalistische schuifraam van Aluvano. Dankzij de slanke zichtlijnen vloeien binnen- en buitenleven harmonieus samen. De verdiepingshoge ingewerkte schuifelementen zorgen voor maximale lichtinval en een onbelemmerd panoramisch zicht. Charmant en praktisch.

Productie Aluvano

Hoe kunnen wij jou helpen? Contacteer ons!